All for Joomla All for Webmasters

Онлайн дарителство (от 2005 г.)

Фондация BCause предложи онлайн дарителство в полза на благотворителни каузи още когато онлайн разплащанията бяха едва навлезли в България. Днес благотворителните организации и активните хора могат да правят онлайн дарения за избрани от тях каузи чрез два инструмента - DMS 17 777 с линка dmsbg.com и Платформата.бг - Platformata.bg

DMS 17 777 - Единен дарителски номер в България (DMS) е платформа за дарения чрез кратки текстови съобщения (sms), както и онлайн дарения, в подкрепа на кампании на индивидуални лица, на каузи и инициативи на организации и на институции. Фондация BCause, заедно с Българския дарителски форум администрира Единния дарителски номер 17 777 в партньорство с трите мобилни оператора на територията на България Теленор, VIVACOM и MTel и системите за плащанията на ePay.bg и ОББ. За направените онлайн дарения може да ползвате данъчни облекчения за дарения.


Платформата.бг е социална мрежа за дарители, както и за набиране на дарения за каузи и проекти. Тя е създадена от Фондация BCause през 2015 година. През нея можете да дарите за активна кауза, която търси финансова подкрепа за работата си. Или да направите дарителска кампания по личен повод или без повод в полза на организация, като популяризирате сред приятелите си работата и каузата й. В Платформата.бг можете да дарявате онлайн от България и от чужбина - през системата Борика или през PayPal, и по банков път – през дарителската сметка на BCause, с практически с всички видове български и международни карти. За направените дарения в Платформата.бг можете да ползвате и данъчни облекчения.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Search