All for Joomla All for Webmasters

ФОНД ''ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ДЕЦА''

Подкрепя семейства с деца до 18 години с хронични заболявания и заболявания на централната нервна система, ендокринни, генетични, психични и други болести.

bcause fond lechenie logoФонд "Лечение и рехабилитация на деца" на Фондация BCause подкрепя семейства с деца до 18 години с хронични заболявания и заболявания на централната нервна система, ендокринни, генетични, психични и други болести. Дарителските средства, събрани във фонда, се отпускат за покриване на разнообразни разходи за лечение и рехабилитация на деца до 18 г. - лекарства, медицински консумативи и изделия, помощни средства (очила, слухови апарати), медицински дейности и терапии в България, за които не се отпускат средства от НЗОК или други програми на МЗ и МТСП или общините.

Целта на фонда е да допълва средствата на родителите и да помага необходимото лечение и редовните медицински процедури да не бъдат прекъсвани.

Решенията за отпускане на средства от фонда се взимат от комисия, която заседава два до четири пъти годишно. В нея взимат участие представители на НПО, лекари, майка на дете с увреждане.

Ако подкрепяте тази кауза, можете да дарите за фонда онлайн, чрез PayPal или по банков път чрез Платформата.бг или да се свържете с нас.

Изберете най-удобния за Вас начин да подкрепяте редовно каузите, които са важни за Вас.

Онлайн дарения в Платформата.бг

  • редовно месечно дарение с PayPal
  • редовно месечно дарение с CAF America

За информация

Десислава Христова
Фонд за лечение на деца и ДМС кампании на болни лица
desi@bcause.bg
Информация по телефона - всеки четвъртък
088 224 44 56
(+ 359 2) 988 00 80

Новини

29.01.2021

Фондът за лечение и рехабилитация на BCause финансира терапията на 16 деца

Дарители на Фонда за лечение и рехабилитация на Фондация BCause осигуриха терапията на 16 деца с увреждания. Финансирането е на обща стойност 9 095 лв. и директно се изплаща към центровете за рехабилитация, които семействата използват.

15.05.2018

Абитуриенти от Хасково дариха на здравния фонд на Фондация BCause

Учениците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ в град Хасково дариха 1220 лв за Фонд "Лечение и рехабилитация на деца" на Фондация BCause. С тези средства ще бъдат подпомогнати две деца, чието лечение не се покрива от Здравната каса.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''