All for Joomla All for Webmasters

ФОНД ''ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ДЕЦА''

Подкрепя семейства с деца до 18 години с хронични заболявания и заболявания на централната нервна система, ендокринни, генетични, психични и други болести.

bcause fond lechenie logoФонд "Лечение и рехабилитация на деца" на Фондация BCause подкрепя семейства с деца до 18 години с хронични заболявания и заболявания на централната нервна система, ендокринни, генетични, психични и други болести. Дарителските средства, събрани във фонда, се отпускат за покриване на разнообразни разходи за лечение и рехабилитация на деца до 18 г. - лекарства, медицински консумативи и изделия, помощни средства (очила, слухови апарати), медицински дейности и терапии в България, за които не се отпускат средства от НЗОК или други програми на МЗ и МТСП или общините.

Целта на фонда е да допълва средствата на родителите и да помага необходимото лечение и редовните медицински процедури да не бъдат прекъсвани.

Решенията за отпускане на средства от фонда се взимат от комисия, която заседава два до четири пъти годишно. В нея взимат участие представители на НПО, лекари, майка на дете с увреждане.

Ако подкрепяте тази кауза, можете да дарите за фонда онлайн, чрез PayPal или по банков път чрез Платформата.бг или да се свържете с нас.

Изберете най-удобния за Вас начин да подкрепяте редовно каузите, които са важни за Вас.

Онлайн дарения в Платформата.бг

  • редовно месечно дарение с PayPal
  • редовно месечно дарение с CAF America

За информация

Десислава Христова
Фонд за лечение на деца и ДМС кампании на болни лица
desi@bcause.bg
Информация по телефона - всеки четвъртък
088 224 44 56
(+ 359 2) 988 00 80

Новини

10.02.2022

Фонд „Лечение и рехабилитация на деца“ на Фондация BCause подпомогна 33 деца през 2021 година

През 2021 година за финансова подкрепа към нас се обърнаха родителите на 33 деца. За радост дарителската подкрепа за каузата беше три пъти по-голяма. Затова  Фондът отпусна общо 32 130 лв.

29.01.2021

Фондът за лечение и рехабилитация на BCause финансира терапията на 16 деца

Дарители на Фонда за лечение и рехабилитация на Фондация BCause осигуриха терапията на 16 деца с увреждания. Финансирането е на обща стойност 9 095 лв. и директно се изплаща към центровете за рехабилитация, които семействата използват.

15.05.2018

Абитуриенти от Хасково дариха на здравния фонд на Фондация BCause

Учениците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ в град Хасково дариха 1220 лв за Фонд "Лечение и рехабилитация на деца" на Фондация BCause. С тези средства ще бъдат подпомогнати две деца, чието лечение не се покрива от Здравната каса.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Search