All for Joomla All for Webmasters

Клуб ''Pro bono професионалисти''

Фондация BCause посредничи между фирмени служители и хора с експертиза в различни области, които желаят да предоставят професионални pro bono услуги, и организации и публични институции, които имат нужда от професионална помощ. Oт 2010 г. pro bono професионалистите са обединени в клуб.
Image
Стоян Д. Тунков е треньор по продажби, комуникация, презентационни умения. Собственик на Five Sense ltd.

Стоян Д. Тунков е треньор по продажби, комуникация, презентационни умения. Собственик на Five Sense ltd.

Стоян Д. Тунков е треньор и ментор в Rinker’s Challenge от 2014 г. Благодарение на него и другите ни pro bono експерти, обучителната програма за предприемачи на Център "Ринкър" се оценява от участниците като изключително съдържателна и практически полезна.

danilela-slavova-translator-w.jpg

Даниела Славова е на 39 години от Бургас, омъжена с едно дете. Завършила е Приложна лингвистика с английски и немски език в БСУ. Работи в Бургас като технически секретар във фирма, която се занимава с възобновяема енергия.

Да превеждам за Фондация BCause, като по този начин правим информацията относно начините за даряване достъпна до повече хора, е моят начин да помагам и да бъда полезна.

Image

Досега за каузи и организации са работили pro bono експерти в сферата на комуникациите, рекламата, търговията, финансите, културата и други.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Search