All for Joomla All for Webmasters

Младежи ще участват в професионални курсове и ще стажуват с помощта на Фонд „Ние можем”

5 организации получават финансиране

Фондация BCause ще финансира 5 проекта за работа с младежи, които ще придобият нови професионални умения и и ще получат подкрепа за първата си заетост. Курсовете са подбрани внимателно след конкретни заявки от работодатели и отговарят на желанията на младежите да се развиват и работят в конкретната област.

  1. Фондация "Конкордия България", проект "Подкрепа на трудовата реализация на младежи от уязвими групи чрез включване в дейността на ателие "Конкордия" – включва подкрепа за ръководителя на ателието, материали и такси за участие в изложения – 5220 лева.
  2. Фондация "Агапедия България"- клон Пловдив, проект "Преследване на щастието" - ще осигури на 7 млади хора възможност да завършат професионални курсове по хлебарство, готварство, масажи, също шофьорски и езикови курсове – 4500 лева.
  3. Фондация "Защитено жилище ЗАЕДНО, проект "Заедно" - 7 младежи ще посещават шофьорски курсове, курсове по готварство и курс за заварчик, и ще получат професионална подкрепа – 4540 лева.
  4. Сдружение "Ре-акт", проекта "Бариста" - ще осигурят професионално обучение за баристи на 15 младежи и ще дооборудват обучителния си център – 4490 лева.
  5. Фондация "Позитивни умения на личността в социума" - Перник, проект "Заедно можем повече – трудовата реализация, път към независим живот -  10 млади хора ще участват в дейности за мотивиране за търсене на работа, а четирима ще получат квалификация като шивач, озеленител/градинар, хлебар - 4310 лева.
----------------------------------
Pin It

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Search