All for Joomla All for Webmasters

Академия за местни предприемачи 4.0 започва с 13 информационни срещи в 4 области на България

През септември екипът на Център "Ринкър" ще проведе поредица от информационни срещи, за да улесни потенциалните кандидати за четвъртото издание на Академия за местни предприемачи. Обучителната програма е предназначена за инициативни хора, които искат да развиват собствен бизнес в една от областите Благоевград, Хасково, Кърджали или Силистра. Наградният фонд, предоставен от Филип Морис България, е в размер на 25 000 лв.

Явор Гочев, Мая Косева и Пенка Цветкова от Център "Ринкър" и консултантите Марина Стефанова, Жюстин Томс и Георги Мерджанов ще обиколят 13 населени места, за да представят на място програмата. Те ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

banner web 800x800 Akademia

Вижте подробно за срещите - къде, кога и в колко часа - в страницата на Академията.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 23 октомври 2020. 

Не се притеснявайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефон: 02/987 1574

Повече информация за Академията

Кандидатствай тук

Последвайте нашата Facebook страница"

Академия за местни предприемачи" се осъществява от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като част от програмата "Забавно лято, грижовна есен 2020".

 
----------------------------------
Pin It