All for Joomla All for Webmasters

На 24 май даряваме за образование на отлични ученици и студенти

Образованието ни дава свобода - да разбираме света, да живеем достойно, да избираме бъдещето си. Това е и най-скъпият подарък, който можем да направим с малко пари - да дарим за образованието на талантливи и ученолюбиви деца и младежи, защото нашата инвестиция ще се умножи стократно.

В навечерието на 24 май - празника на българската просвета, култура и славянската писменост, фондация BCause се подготвя да изпрати 13-ия випуск на стипендиантската програма "Готови за успех". Стипендиите се дават на ученици в 12 клас и на студенти, които имат отличен успех, изгубили единия или двамата си родители. Гордеем се с успеха на всеки един от тях - бъдещи лекари, инженери, учители, музиканти.

През цялата година набирахме средства за стипендиите на тези, които ще посрещнем на есен. През празничния месец май нашата кауза подкрепиха Kaufland България с инициативата „Добрата храна е кауза“ и организаторите на Маратон "Плевен". Благодарим!

Обръщаме се към теб, който четеш тези редове. Днес имаш достоен живот, защото някой е стоял до теб и е подкрепял твоето образование. Направи го и ти за млад човек, който полага усилия и има таланти, но е бил ощетен от съдбата. 

Можеш да направиш еднократно онлайн дарение в Платформата.бгA по силата на споразумение между Фондация BCause и КАФ Америка американските данъкоплатци могат да извършват дарения в Платформата.бг директно към американската КАФ Америка. КАФ Америка е регистрирана 501 (с) 3 организация и даренията към нея се ползват от данъчно облекчение за дарение.

Можеш да станеш редовен дарител и да подкрепяш каузата с избрана сума всеки месец с редовно дарение през системата на PayPal, отново в Платформата.бг.

Можеш да изпратиш SMS с текст DMS USPEH на номер 17 777.

Броят на стипендиите "Готови за успех" зависи от сумата на набрани средства през годината. Годишният размер на стипендията е съответно 1000 лв. за учениците и 2000 лв. за студентите. 

"Готови за успех" е програма на фондация BCause в партньорство с Фондация “Сирак” от 2006 година. За 13 години заедно сме осигурили 1341 годишни стипендии на обща стойност над 2 млн. лв. Средствата са изцяло от дарения – от хора и компании, които подкрепят тези млади хора в усилията им да завършат образованието си.

----------------------------------
Pin It