All for Joomla All for Webmasters

РАЗВИТИЕ НА ОБЩНОСТИ

Помагаме на граждански организации, родителски групи, училищни настоятелства, алумни организации, музеи, читалища, библиотеки да увеличават ресурсите и ефективността си.

Мисията на BCause e да насърчаваме хора, организации и общности да преобразяват живота, като развиваме дарителството и социалните инвестиции. Правим го, като работим с партньори - граждански организации, публични институции и хора, корпоративни и индивидуални дарители. Помагаме на организации, родителски групи, училищни настоятелства, алумни организации, музеи, читалища, библиотеки да увеличават ресурсите и ефективността си. В рамките на нашите услуги и програми можете да получите консултация, да се включите в обучение, да получите финансиране или да бъдете партньор в по-продължителни програми.

Обучения и програми за развитие на капацитет

Познаването на поведението на българските дарители от собствения ни дългогодишен опит и световните практики и новости прави нашите обучения за НПО и публични институции практични и ориентирани към решения.

Финансиране и грантове от дарителски програми

Приоритетна цел на Фондация BCause е използването на набраните дарителски средства за финансиране на дейности на неправителствени организации.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: ФПББ


Към стария сайт
на фондацията >

 

Социални мрежи