All for Joomla All for Webmasters

3, 10, 17, 31 май (всеки четвъртък без 24 май), София
Курс по социално предприемачество в Стопански факултет към СУ "Св. Климент Охридски"
Организатор е Обединени идеи за България, а Център "Ринкър" към Фондация BCause е съорганизатор на курса от 2017 година.
Повече 

13 април 2018, Варна
Как да имате успех в набирането на средства? - обучение на BCause и ФГУ

Фондация BCause и Форум „Гражданско участие” организират съвместно обучение по набиране на средства. Място: Варна, Младежки дом, Концертна зала. Обучението е предназначено за представители на НПО от областите Варна, Добрич, Шумен и Търговище. Подходящо е и за граждански обединения и неформални групи. Участието е безплатно със задължителна регистрация.

Повече

1 март 2018, София
На 1 март 2018 започва курсът по Социално предприемачество в Стопански факултет към СУ "Св. Климент Охридски".  Организатор е Обединени идеи за България, а Център "Ринкър" към Фондация BCause е съорганизатор на курса от 2017 година.

2 февруари, София
Пенка Цветкова ще бъде говорител на събитието по случай официалното откриване на A.L.E.C.O. - първата българска програма на Европейския съюз за предприемачески умения и едностранен обмен на млади предприемачи от ЕС.
Тя ще представи програма Еразъм за млади предприемачи и опита на Фондация BCause в предоставянето на консултантска помощ на стартиращи млади предприемачи, които биха искали да обменят опит с колеги от техния бранш в страни от Европейския съюз. От началото на 2017 година BCause e българският партньор в проекта SEEDplus, който се осъществява от консорциум от девет организации.